Presa scrisa

Salopeta model clasic, format din pantaloni si jacheta cu buzunare aplicate. Articolele sunt fabricate din 100% bumbac de grosime 245 g/mp.

Material: 100% bumbac

Caracteristici:

  • costum de lucru cu pantaloni in talie
  • jacheta cu guler si inchidere cu nasturi
  • jacheta cu doua buzunare laterale si un buzunar piept
  • pantaloni cu doua buzunare frontale
  • culoare albastru royal

Echipamentul este conform hotărârea nr. 1146 din 30/08/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea în muncă de către lucrători a echipamentelor de muncă


Astăzi 04.10.2021 Administratia Zonei Libere Giurgiu a primit vizita Fincantieri Infrastructure, reprezentata prin Andrea Morbin și Francesco de Piccoli, Production Workshop Manager și respectiv Project Manager.
Prima întâlnire a fost axata pe descoperirea de oportunitati din partea Fincantieri Infrastructure de a fabrica cu parteneri din Zona Libera Giurgiu diverse structuri metalice și posibilitatea incarcarii aceastora pe barje la cheul Zonei Libere Giurgiu.
Aceasta este o provocare deosebita tinand cont de dimensiunea structurilor fabricate sub brandul Fincantieri Infrastructure, ca de altfel și deviza sub care conduc business-ul ;
NOTHING TOO BIG, NOTHING TOO COMPLEX
Mentionam ca Fincantieri Infrastructure este implicat în realizarea componentelor din otel în proiectul podului suspendat de la Braila, cel mai mare proiect de infrastructura rutier din ultimii 28 de ani din Romania.


La începutul lunii mai a fost dat în exploatare prin refacerea benzii initiale existente și construirea uneia noi, un nou drum betonat cu dublu sens, ce va asigura legătura și modul de acces către Mol Petroleum Romania și Vixon Gas, doua firme în contuinua dezvoltare în Zona Libera Giurgiu ce tranziteaza circa 600 de autocisterne lunar.

Administratia Zonei Libere Giurgiu a amenajat o platforma de parcare având drept scop descongestionarea arterelor de circulatie interne. Parcarea împreuna cu drumul de acces va permite așteptarea la încărcare și ieșirea din depozite pe circuite diferite.

Aceste investii sunt create și oferite de Zona Libera Giurgiu, lucrarile sunt finalizate si deja sunt în exploatare, presupunând un efort financiar de aproximativ 651.000 lei.