Proiecte de dezvoltare

MAGISTRALA DE GAZE

In anul 2018, Zona Libera Giurgiu dorit sa aduca un plus valoare, implementand proiectul unei magistrale de gaze ce va deservi agentilor economici din zona libera.. Lucrarile la primul tronson al magistralei de gaze din Zona Libera Giurgiu s-au incheiat in timp util.

Astfel, primul tronson din magistrala ce pleaca de la poarta de acces in Zona Libera pana la cladirea Administratiei Zonei Libere Giurgiu a fost dat in folosinta pe data de 8 Martie 2018.

Echipe formate din lucratori ai firmei ce a castigat licitatia pentru aceasta lucrare, angajati ai firmei WIROM, dar si resposabilii de proiect ai AZL au fost prezenti la punerea in functiune, asigurandu-se ca totul functioneaza la parametrii optimi.

Urmeaza ca dupa aceasta etapa, mai multi agenti economici ce functioneaza in Zona Libera Giurgiu sa se branseze la magistrala, utilitatea oferita de Administratia Zonei Libere Giurgiu aducand un plus activitatilor lor, atat in procesul de climatizare al spatiilor (hale de productie si sedii de birouri) cat si in activitatea propriu-zisa de productie ce o desfasoara.

Aceasta magistrala de gaze aduce un plus valoare utilitatilor pe care Zona Libera Giurgiu le ofera atat investilor deja existenti, cat si potentialilor noi investitori, ce doresc sa vina la Giurgiu si sa-si desfasoare activitatea in cadrul Zonei Libere Giurgiu.